Halve Tulip uitvoering 4

Specificaties

Min. afname:
per stuk
Materiaal:
Metaal
Vanaf
€ 684,00
Excl BTW

De halve Tulip is een handige metalen afvalbak waarmee u afval eenvoudig kunt scheiden aan de bron. Met zijn mooie, strakke design past de door EcoSmart ontwikkelde halve Tulip afvalbak in elke (kantoor)omgeving en laat hij de werkvloer er altijd opgeruimd uitzien. Door de halve Tulip te voorzien van een sticker met eigen logo of ander ontwerp kunt u hem helemaal naar wens maken. Zo zorgt u voor een herkenbare huisstijl en een afvalbak die naadloos bij uw interieur aansluit. Uitvoering 4 heeft twee openingen: één voor een 45 liter afvalzak en één opening voor een 160 liter afvalzak.

De halve Tulip dient aan de wand gemonteerd te worden. Indien u in de toekomst een andere indeling wenst, zijn de deksels te vervangen en is de indeling van de binnenbak aan te passen aan de nieuwe gewenste indeling.

Renewi Products heeft een ongeëvenaard aanbod afvalmanagementproducten en diensten, die stuk voor stuk bedoeld zijn om afval gescheiden in te zamelen. Neem vrijblijvend contact op met onze experts voor meer informatie over onze afvalbakken.

Levertijd

4-6 weken

Voeg toe aan winkelmand
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bedrijf
Verzendkosten

Bij bestellingen tot €250,- worden er €15,- (ex. B.T.W.) verzendkosten in rekening gebracht.
Boven €250,- is de verzending gratis.

Specificaties

Min. afname:
per stuk
Materiaal:
Metaal