Over ons
  1. Home
  2. Webshop
  3. Over ons Over ons

Over Renewi Products

In onze overzichtelijke webshop, die efficiënt afvalbeheer mogelijk maakt, bestelt u online snel en gemakkelijk al uw benodigde Renewi producten. U vindt er een groot scala aan producten, die stuk voor stuk met afval, afvalinzameling of afvalverwerking te maken hebben. Het assortiment bestaat onder andere uit vuilniszakken, afvalbakken en andere inzamelmiddelen en een groot aantal ondersteunende producten. Ga naar de webshop.

Renewi Products & EcoSmart

Renewi Products is in beheer van EcoSmart, 100% dochter van Renewi. EcoSmart is voor vele kantoren en instellingen dé partij voor integraal afvalbeheer. EcoSmart ontzorgt door een assortiment van uitgekiende, zelf ontworpen inzamelmiddelen en een team van representatieve afvalspecialisten aan te bieden. Bedrijven, instellingen en organisaties maken met EcoSmart een grote stap voorwaarts in duurzaamheid en efficiëntie, door te kiezen voor overzichtelijk totaalbeheer, gemak en een reductie van afvalkosten.

Voor meer informatie over Renewi Products of EcoSmart kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor aanvullende producten en diensten, zoals het huren van een container, kunt u bij ons terecht. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar onze website renewi.com.

Eenvoudig bestellen

U kunt al onze producten eenvoudig online bestellen. Direct geregeld, wanneer het u uitkomt!

Innovatieve inzamelmiddelen

Met een assortiment van uitgekiende, zelf ontworpen inzamelmiddelen richten wij uw panden efficiƫnt in, zodat reststromen netjes en schoon aan de bron gescheiden worden.

Breed productaanbod

Het ongeƫvenaarde assortiment innovatieve en toonaangevende producten en diensten op het gebied van afvalbeheer maakt ons bijzonder aantrekkelijk voor onze klanten.

Voor al uw vragen over EcoSmart:

040-7514600

Voor al uw vragen over Renewi dienstverlening: 0800-0130 (iedere werkdag bereikbaar van 08:00-17:30)